Otevření střediska pečovatelské služby v Pačejově-nádraží Zobrazit fotogalerii
22. dubna 2022 Z Charity Horažďovice

Otevření střediska pečovatelské služby v Pačejově-nádraží

Pan farář P. ThLic. Mariusz Piwowarczyk během slavnostního otevření požehnal novému prostoru střediska pečovatelské služby v Pačejově -nádrarží, který bude sloužit jako zázemí pro pečovatelky a sociální pracovnici.

Charita Horažďovice se rozhodla otevřít další středisko pečovatelské služby v Pačejově - nádraží, aby její pomoc byla dostupnější i pro obyvatele Pačejovska a okolních obcí.

11. 4. 2022 proběhlo slavnostní otevření, při kterém pan farář P. ThLic. Mariusz Piwowarczyk požehnal novému prostoru, který se nachází v budově obecního úřadu. Žehnání se zúčastnili za Charitu Horažďovice paní ředitelka Mgr. Šárka Čáňová, sociální pracovnice Pavla Brůžková, Dis. a vedoucí pečovatelské služby Milena Maroušková, za obec Pačejov pan starosta Ing. Jan Vavřička, který poděkoval Charitě Horažďovice za její práci, kterou pro místní lidi dělá, a také Biskupství českobudějovickému, které je zřizovatelem místní Charity.

DSC_0135

Otevření probíhalo v přátelském duchu, při kterém se plánovalo, jak vše bude fungovat. Prostor kanceláře bude sloužit hlavně jako zázemí pro pečovatelky, které budou dojíždět ke klientům služby domů. Bylo dohodnuto, že sem bude pravidelně jednou týdně dojíždět sociální pracovnice a to v pátek od 9.00 do 11.00 (po přechozí telefonické domluvě i mimo kontaktní hodiny).

Středisko bude sloužit pro pečovatelskou službu poskytovanou v obcích Kvášňovice, Kovčín, Milčice, Myslív, Nehodív, Neprochovy, Loužná, Olšany, Olšany-nádraží, Pačejov, Pačejov-nádraží, Velešice, Týřovice a Žďár.

  • Kontakty:
    Pavla Brůžková, Dis. (sociální pracovnice)
    telefon +420 730 551 603

    Milena Maroušková (vedoucí pečovatelské služby)
    telefon +420 735 746 548
Bc. Lucie Sogová

Bc. Lucie Sogová

Účetní
Tel.: 376 512 596 E-mail: b-rD474WHaBBRj8gcbpoO1.7~bGkO1p