Tříkrálová sbírka 2018

V dopoledních hodinách v pátek 5.ledna požehnal všem našim koledníčkům P. Petr Koutský. Těší nás každoroční přítomnost dětí z Křesťanské mateřské školy, se kterými jsme si zazpívali několik koled a vyslechli i povídání o těch "pravých" králích, kteří dorazili do Betléma.Skupinky se pak vydali obchodů, institucí a firem v Horažďovicích. Odpodledne na nás pak čekali lidé ve svých domovech ve městě Horažďovice. Máme radost, že je nás vždy velká parta - do ulic vyrazilo celkem 33 skupinek.

O víkendu se pak naše kroky ubírali k vesnicím. 37 skupinek obcházelo domovy lidí v 33 vesnicích. Letos králové nedorazili do Smrkovce, ale poprvé mohli udělat radost v Dobroticích, Stražovicích, Svatém Poli a Hliněném Újezdě.

Všem štědrým dárcům z celého srdce děkujeme za milé přijetí, dary do sbírkových pokladniček i koledu pro děti.
Naše DÍKY ale patří hlavně koledníčkům a vedoucím skupinek, kteří se i v ne příliš vlídném počasí vydali rozdávat radost a úsměv s přáním všeho dobrého v novém roce.

Moc si vážíme podpory sbírky ze strany Města Horažďovice (každý koledník mladší 15 let dostal volnou vstupenku do horažďovického bazénu). Stejně tak děkujeme za dar - jablíčka ke svačině koledníkům- panu Ing. Bočkovi.

Fotky dokumentují průběh letošní sbírky.